Poetistická

Poetistická

Anotace: řada oslovení.

plodová vodo
v hrnci
klavíre s mrtvými srnci
veselá kobylo na hoře
balkóne s výhledem na moře
prsty s krátkým dosahem
vysílačko vysílená
dělnické zpravodajství
tajgo
tango
sancho-panzo
umrlý veliteli rudých květů
rybo pod pokličkou
umazaný hodnostáři
krásná pohyblivá tváři
noho v ruce
ruko v noze
žádná skvrnko na obloze
unylé housle
ztepilý klavíre
kobylo osminohá
dobrá svíčková
snadný cíli
zřícený hrade
dekadentní fetiši
zatracená modlo
má lásko
Autor ludmil, 10.05.2009
Přečteno 389x
Tipy 14
Poslední tipující: Koskenkorva, Já Esther Ruth, Unyle Pěl, Psavec, Zpátky, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, labuť, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přidávám komentář.

17.05.2009 19:53:00 | Kávový Poutník

rádio ludmil na vlnách TSF

12.05.2009 21:47:00 | Já Esther Ruth

text jak pro pražský vyběr,kdyby hral,jak dřív

10.05.2009 15:05:00 | Radek.oslov.Šafárik

intonaci? je to myšleno ironicky, hořce.

10.05.2009 14:38:00 | ludmil

zajímavé oslovení,
ale hodně záleží i na intonaci :)

10.05.2009 14:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí