Večerní bilance

Večerní bilance

Anotace: pozdě v noci, sama doma - bilance nad mým životem...

Už po sté vidím realitu
už po sté vidím tu svou lež
jak mohu žít jen pro banalitu
a nevkročit na druhý břeh

JEN DÝM Z CIGARET
MI TU DĚLÁ SPOLEČNÍKA
JEN LÓGR NA DNĚ HRNKA
POHLADÍ MŮJ RET

Opíjím se vlastní iluzí
věřím ve svět za obzorem
toužím mít to co druzí
ale minulosti neumím říct sbohem

JEN ROZSVÍCENÁ LAMPA NA STOLE
DÍVÁ SE NA MĚ ZPŘÍMA
A TA NENÁVIST CO VE MNĚ DŘÍMÁ
ZASE JI SPOLKNU JAK MINULE

Zavírám oči a dotýkám se snů
upaluji lži a křivdy co pácháš
do hnisavé rány v mém srdci tnu
a doufám že květiny na hrob mi dáš
Autor Mag Dí, 10.05.2009
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí