*

*

Anotace: *

Sluneční odpoledne po prokalené noci,
dává sílu při myšlenkovém kolapsu
Vzpomínky lezou pomalu jak mloci,
dělal jsem kokotiny s mozkem na kvasu

A lidi jsou do hospod znovu a znovu,
místo myšlenek poslouchat pud
Po ránu zjišťujem, kdo že byl v právu,
dopijem jediný přežilý sud

Ubalim jointa a půjdu se zhulit na balkón
lákaj mě beatníci a prokletí básníci
V hlavě slyším temnošedý tón,
natrhal jsem si trnovou kytici

Kytici svírám a zbavuji se trnů,
na duši se objevila další černá tečka
Co bude dál z toho v křečích trnu,
další večer s alkoholem na mě už čeká

A jaký bude, víš stejně jako já…
Autor Dawe-Ag, 12.05.2009
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, crac, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdybys chtěl jenom nasávat,
tak si koupíš chlast domů,
jenže člověk je taky
tak trochu stádový zvíře
a ten pocit, že někam patří,
byť jen na klamlivou chvilku ...
a navíc s butilkou ...

13.05.2009 08:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba

vím

12.05.2009 17:21:00 | crac

...chvíli jsem váhal,jestli nedám nezasloužený ST,nedal jsem (máš tip),ale za téma a obsah * drž se

12.05.2009 00:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí