Ublížení na duši II

Ublížení na duši II

Anotace: Básnička z roku 98

Nedotýkejte se pohledů a úsměvů
hrozí tu ublížení na duši
jak je blízko nikdo netuší
co myslíš

Blíží se ublížení na duši
vzpomínky jako hřebínky z jehel
a varování marnost

Hlava se mi roztáčí
jako tisíc poblázněných orlojů
a nabízí mi sny za bílého dne
jako milión potrhaných filmů
rozstříhaných a slepených
do poblázněných promítaček
a já se musím dívat na křičící barvy
modrá zelená zlatá černá
pálí po nich oči a bolí duše

vypadala napořád ta láska
už jí neodvoláš
Autor Ondřej Zlámal, 12.05.2009
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana M., Markéta G., 6thSun, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí