8 věcí, které nesnáším+.+.

8 věcí, které nesnáším+.+.

Anotace: +.+.+.+.+.+

Nesnáším ranní vstávání,
když nechce se mi z postele.
Nesnáším tupé tlachání,
jak všichni žijou vesele.

Nesnáším školní tělocvik,
když učitel z nás dělá debily.
Nesnáším svůj nikotinovej návyk,
kéž by mě ty cigára zabily.

Nesnáším, když padá sníh,
je bílej a studí.
Nesnáším, když piju líh,
ten všechny smutky vzbudí.

Nesnáším smutný písničky,
a přesto se jimy trápím.
Nesnáším králičí ocásky,
co prej pomáhaj se stěstím.
Autor Striptérka, 12.05.2009
Přečteno 224x
Tipy 6
Poslední tipující: Emma Kulíková, Romana Šamanka Ladyloba, TAORA3, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale některých těch věcí se můžeš zbavit. ;-)

12.05.2009 15:34:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí