Vábení do temnoty

Vábení do temnoty

Anotace: Báseň věnovaná dnešnímu ponurému večeru

Sbírka: Smutná poezie

Dračí jeskyně skýtá mnohá tajemství,
dungeon, I see my ancient legacy.
Vidím hrobku mého otce, jsou na ní runy.
Without hesistation I'm running away - too late.

Stává se ze mě přízrak, vidím smrt.
This cell has enter - but it's prohibited.
Vstoupit znamená zemřít, zničit - přežít.
So go on, don't wonder, if you lose.

Vábení tě zmohla, svou duši jsi zaprodal.
Slave of Satan, this is your next deal,
now, die, you crazy fellow.

Nakonec v utrpení pojdeš - zmizíš.
I am your new lord - dark devil.
Nepomůžeš si již, ať se jakkoliv snažíš.
Autor found, 12.05.2009
Přečteno 746x
Tipy 1
Poslední tipující: balaam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavé... Skloubení s angličtinou se mi líbí, bohužel málokdo to ocení...

16.05.2009 01:08:00 | balaam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí