zažité

zažité

Anotace: ranní spekulace

šťastný
nebo nešťastný

už se v tom
někdy rozjasní?

svíce moje
nezhasni...
------------
vlastní majitel
svého života

třeba
toho Quijota

nebo prostý
nájemník

levný
slušný nádeník

ono to asi
není tak důležité

jako zažité
Autor radexk, 13.05.2009
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: maliska, Tacca, Psavec, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí