Po stopách

Po stopách

Anotace: ...

První lok zlatavého moku
první záblesk,
co spatřil jsem v tvém oku
první pusa sladká snad
první rande - první pád

Vstal jsem a šlapal vzhůru
marný pláč pro noční můru
první ples, já, ty, my
vyhnaný do tmy a do zimy
rval se proti přesile
přec, dopadlo to nemile

Rány jsem si olízal
sám sobě slib si dal
že nemůžu tě líbat dál
i přesto sešli jsme se v noci
ve snech, vždyť znáš ten pocit
kdy si myslíš, že nejsi sám
skutek utek, poddáš se mylným představám

Kam teď? Kam povedou stopy mé?
bez hladu po odhodlání
jeden na druhého stále myslíme
jeden bez druhého s prázdnou dlaní
Autor Hmota, 13.05.2009
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí