Trs zlatých vlasů..

Trs zlatých vlasů..

Anotace: .. bohyně Sif

Před chvílí (jak by ne?)
spal jsem na Sif Mons
vikingské bohyně
trs vlasů přirost

k srdci mi, když jsem snil
jenom mně z mužů
dlouhý snad tisíc mil
létat s ním můžu

vesmírem, vidíš mě?
za mnou jak vlaje
zlatem se třpytí v tmě
pravost nehraje

od Sif Mons z Venuše
přilít jsem k Zemi
nelze jednoduše
přistát s tím.. věř mi

ve vlasech zapleten
tak jako v lásce
chci dále snít svůj sen
o Zlatovlásce

zpátky se vracím tam
odkud jsem přišel
spát na Sif Mons pak sám
(kdo by pláč slyšel?)
Autor Petbab, 13.05.2009
Přečteno 327x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Stepbystep, Simísek, Kapka, nejsembásník, Verena, bejbyyyy, sophia92, Mbonita, Jaromila, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za obsah mezi řádky..:)

17.05.2009 20:26:00 | Stepbystep

Zpátky se nevracej,
sny s námi spřádej,
vesmírným chvostem
občas zamávej...

15.05.2009 08:37:00 | nejsembásník

...jůůů..to je hezké!!!...

13.05.2009 16:11:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí