Leprikónův čtyřlístek pro štěstí

Leprikónův čtyřlístek pro štěstí

Anotace: Jeden proti třem, tři proti šesti ... prosím rozdej všem aspoň kousek štěstí ...

°°°°

Z gramofónu trocha jazzu
z kuchyně jen křik
..to se zas jednou porouchal vařič
nebo pouhý zvyk?

Víš, mě se chce taky smát
ale ze slušnosti nemohu

Pamatuju, když jsem ti slzy odezíral z očí
někde v dálce
kometa zhasla
..tuto chvíli, vyčaruj mi
pane Mozarte či pane Bachu
..v tuto chvíli
si byla menší nežli poztrácené smítko prachu

A já uložil tě do kapsy za hrudním košem
kde stala si se hvězdou
andělem
i smrtonošem

Z gramofónu trocha jazzu
..to se zas jednou porouchal zvyk

°°°°
Autor Trapné děťátko, 13.05.2009
Přečteno 362x
Tipy 20
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, jedam, stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, Severka, prostějanek, rry-cussete, její alter ego, 6thSun, Jiparo, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowow

15.05.2009 10:24:00 | Melfëa

Slova došla... ale čtyřlístek mám... co s tím?

14.05.2009 19:27:00 | prostějanek

Tvoje básně mě vždycky znova dostanou.
A vyrostl jsi :-)

14.05.2009 18:46:00 | lidus

úžasné jako vždy. nebo ještě lepší?

13.05.2009 23:14:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí