Bady ...

Bady ...

Anotace: Ten, kdo řekl, že štěstí se nedá koupit, zapomněl na štěňata! (Gene Hill)

To malé černé štěstí,
hrající si v trávě…
To roztomilé malé „nic“..

Je to jen fotka, možná..
Však za pár dní to bude víc…

Heboučké klubíčko,
nový člen rodiny…
S čumáčkem černým jako noc…

Na čtyřech tlapkách,
pohyby vratké..
Však dá člověku strašně moc…

Budu tu pro něj, a on zas pro mě..
Nejlepší přátelé, co víc chtít?

Šest nohou, dvě srdce a radost v domě,
bude mi ctí jen pro něj žít..
Autor batůžek na motorku, 13.05.2009
Přečteno 263x
Tipy 14
Poslední tipující: Haniéčka, Házté, Bíša, Stoneman, Tanzania, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miloučké..ST !

19.05.2009 22:18:00 | Házté

milá a něžná, ale snad nežiješ jen pro něj?

14.05.2009 18:06:00 | Markéta Hl.

Krása máš něhu v srdíčku.ST

14.05.2009 14:20:00 | Tanzania

... ST!

14.05.2009 12:39:00 | Kapka

...anotace paráda,dílko milá paráda...a já?...myslím na Maxe,je mi smutno... ST

13.05.2009 23:34:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí