Muži

Muži

Anotace: Můj pohled na mužské pohlaví.Tato báseň nemá za účel nikoho urazit.Berte to pánové prosím s nadhledem.

Všichni jsou stejní
Všichni muži odcházejí
Tak vysvětlení dej mi
Proč zpátky cestu nacházejí?

Všichni rádi radí
A chtějí být volní
Myslím to plemeno hadí
Co přemýšlí polovinou dolní

Tvrdí, že nás milují
Že už nechtěj jinačí
Když ublíží nám litují
Jenom slova nestačí!

Mám prý ty nejkrásnější očí
Já jsem ale už velká slečna
Myslí, že mu na to skočím
Za pár slůvek mám být vděčná?

Pár úsměvů ženě stačí
Sem tam nějáká slzička
A z ruky nám muži svačí
Když po tváři koulí se kapička

Myslí si, že si nás ochočí
Nech ho v tom, je to tak snadné
Příště jak si pískneš poskočí
My máme jasno, žena muži vládne!

Oni hloupější než mi nejsou
Jen v pubertě se zastavili
A časem naše ideály, kde jsou?
Úmrtní list jsme jim vystavily

I když nejsou dokonalý
Dál je budeme chtít
V jejich přítomnosti tep nám nespomalý
Naši muži, neumíme bez nich žít!

Skončíme v bílém na konec
Jako princezny nás oblečou
On připadá si jako pitomec
Že k oltáři ho dovlečou

Náš je to velký den
Myslíme na to, jak s ním bude nám krásně
Pro něj hrůzy plný sen
Radši by zubaře prosil ať rozřeže mu dásně

Až to ANO jednou řekne
Až to chudák vysloví
Pak závoj mi svlékne
A já mu kladně odpovím

Pak už nás jen opouští
Pivo, fotbal, kamarádi
Ženy Vám to odpouští
Protože my víme, že nás stejně máte rádi

Domů se vždy vrátí
A my doufat můžem
Potom co večer polibek dá ti
Ráno neuteče s mužem...
Autor Gudula, 14.05.2009
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Íá, TAORA3, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Polemizovat nebudu,řekla jsi to velice přesně.

19.05.2009 13:47:00 | Íá

Vítá Tě na Literu ten, co v pubertě se zastavil. Ne, nezlobím se za to, protože je to pravda. My budeme pořád jen velcí kluci a to je to, co ženy nikdy nesvedou.

14.05.2009 16:09:00 | Psavec

...až na chybky ST...k obsahu se nebudu vyjadřovat,to by byla dlooouhá polemika :D

14.05.2009 10:16:00 | WAYWARD

:) supr

a taky Tě vítám :)

14.05.2009 10:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

...vítej na Literu :-)

14.05.2009 09:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí