Portrét

Portrét

Anotace: zkusila jsem namalovat něčí tvář, malování portrétů zatím není má silná stránka, a možná ani nikdy nebude.

Vzala jsem tvou tvář, přidala klobouk a malou fajfku
Pro obraz na zeď, na památku

Vzala jsem tvou tvář, do očí vnesla nádech dálek
A malovala dál a na zdech byla tvoje tvář

Tolikrát jinak a pořád stejná
Neumím změnit výraz, který máš
A ani nechci

Provokující štiplavost, záchvěv čehosi co popsat nejde
A když tě chci malovat, tak..
Pokaždé jinak, přesto stejně.
Autor Jenny.Dee, 14.05.2009
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, ilona, Satha, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí