Oko II. Láska prochází žaludkem

Oko II. Láska prochází žaludkem

Anotace: Zas mi říká, že má něco pro mě. A to něco vitamín prý je. Já však nechci žádnej sajrajt v domě, přináší jen hlad a výdaje... Lokálka Live III. Císařský řez.

Na polívce dívce dělala se oka.
Při pohledu na ně chtělo se jí blít.
Měla otylého otce, možná cvoka,
který nechtěl s dietou nic mít.

Uměl vařit, na všechno měl oko,
Věděl přesně jaké koření kam dát.
Na svačinku snědl tyčinku koko,
a pak na židli začal zvolna usínat.

Večer slupl čočku a dvě buliční očka,
které chlebem a pivem zapíjel.
V koutě jim seděla nažraná kočka,
místo toho, aby kocour myši zabíjel.
Autor jehlaspichlas, 14.05.2009
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí