Túžba uniknúť

Túžba uniknúť

Anotace: ...z láskyplnej náruče smrti

Sbírka: Z láskyplne(j) náruče smrti

Srdce zasiahol
šíp jedovatý.
Do duše sa rozplynul,
chladom prikrytý...

Svetlo umiera
a nedokáže snívať.
Žiaľom hlas usína
a potrebuje plakať...

Bolesť ako
hĺbka zrkadiel jazera.
Tíši a buráca, ako
hlas mŕtveho anjela...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 15.05.2009
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Sleepwalker, kikis, Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí