Nespoutaná

Nespoutaná

Anotace: ...pro Anežku...jedinou a jedinečnou....

Jsi světlo ve tmě,
skvrna přes Slunce,
zcela nevinná
v otázce presumce.

Jsi ztělesněná krása,
v duši nirvána,
nespoutaná energie
od večera do rána.

Jsi třpyt křídel motýlích,
tykadlo, jež hladí pil.
Přijdeš vždy jen na chvíli,
kéž zůstala bys mnohem dýl.

Jsi jak odraz v zrcadle,
duše jemně spřízněná.
Pokaždé, když odejdeš,
zůstane jen ozvěna.
Autor Sana.sorrow, 15.05.2009
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: slanina, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ozvěna v duši
Slůvek doznívaní
Koupe se srdce
V jemném mihotání

Tichých přání

15.05.2009 16:50:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí