Mezi vločkami

Mezi vločkami

Anotace: ..o jedné polstařové bitvě

Lehkost peří se snáší k zemi
Házím polštář
Napříč celým pokojem
Až mezi pírky siluetou
v bílém sněhu staneš se
Pár ti jich zůstalo v ústech
Kýchneš a vrátíš do hry
Polštář
Chytím ho a přestanu se smát
Konec srandy
Musíme uklidit
Nejdřív ti ale z vlasů zbloudilá pírka
Vyberu.
Autor Art Brasi, 23.10.2004
Přečteno 621x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí