Jen Ty víš...

Jen Ty víš...

Anotace: ...opět mojí nostalgicky milované víle...pořád čekám...

Sbírka: V nostalgii B..

Jen Ty víš...

Když smutek mě sžírá,
jen Ty víš, jak mě rozesmát.

A když strach mě désí,
jen Ty víš, jak se přestat bát.

Když zoufalstvím pláču,
jen Ty víš, jak utřít slzy.

A když se Ti omlouvám,
jen Ty víš, jak mě to mrzí.

Když třeba upadnu,
jen Ty víš, jak zhojit šrámy.

A když někdo zradí nás,
jen Ty víš, že nejsme sami.

Kéž bys tak veděla,
jak se dá vrátit čas,
abych mohla s nadějí
-zas-
doufat v nás...
Autor Sana.sorrow, 17.05.2009
Přečteno 552x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí