doteky vzpomínek

doteky vzpomínek

Anotace: je to tím řečeno

doteky vzpomínek
kolem nás plachtí
krajinou zazraků,
co vidí do mraků,
jak horký dech si krájí,
ohně v očích plapolají,
přisliby příštích slastí,
uložíš svůj sen,
sen, co je v tobě uložen,
žhnoucí plamínek
touhy, co mně budí
a ráno hrozně studí,
když uhasnou ty ohně
a vzkřiží se zas jiné
a jdi, jdi ty stíne
na jiné, hnané
doteky vzpomínek.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.05.2009
Přečteno 319x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., labuť, Lota, bejbyyyy, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Stoneman, Juraj Hrom, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí. ST!

20.05.2009 17:42:00 | NikitaNikaT.

Doteky vzpomínek jež nezapasly v zapomnění.

17.05.2009 15:01:00 | Psavec

...takové doteky jsou fajn.

17.05.2009 11:48:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí