Koží Bruce!

Koží Bruce!

Anotace: Každý máme svého tygra (u mně třeba Bruce), který rozpumpuje naše tělo a zbaví žízně po...

Já nefandím písním Karla Gotta,
není to má nejmilejší nota.
Já holduji tónům Železné panny,
které jsou Brucem zazpívány.


Na jevišti zní jeho hlas jak od Sirény,
coby obrazy z dramatické scény.
Jako když ti démon do ucha zpívá,
a přitom se na tebe vražedně dívá.


Karel všude září životním optimismem,
Iron Maiden morbidním spiritismem.
Je to noční můra, co ozývá se ze sna,
když zaslechneš songy od Dickinsona.


Já nejsem na zamilované a pocitovky,
kterých je na světě víc než stovky.
Nezařaditelné dramatické texty
zvedají adrenalin jako školní testy.


Jakmile někdy nejsem ve své kůži,
rychlá hudba náladu mi vzpruží.
Ale na světě je věcí víc než stovky
Někdy stačí podívat se do aktovky.
Autor jehlaspichlas, 17.05.2009
Přečteno 220x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí