Cela

Cela

Anotace: víno, hodně vína

Sedím dál...normální.
Obklopen blázny.

A moje paměť, ta zrůda bez pohlaví.
Jen stín moru a zdechlin moji tvář nezohaví.
Jen tebou jsem teď hlídán.
Ochoten se vzdát. Sláb...jak už tak bývám.

Tvoje slova, modlitby vzdor my z žil vyhání.
Kéž bych se byl nikdy neukáznil.
Možná ti šílenci jsou teď normální.
A já se prostě zbláznil.

S hořkostí kdy poklekám k zemi.
Sám a jen sebe slyšívám.
Jak jsem kráčel ulicemi.
Nespatřiv celu, kterou teď obývám.
Autor Stagger Lee, 18.05.2009
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní... u mě za ST.

23.07.2009 13:51:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí