dalo se

dalo se

Anotace: trochu uvolněné fantazie po ránu

to celé
se tak dalo
vzít na pozdější
přání

ohlasy nebraly
a ti další
v korunách stromů
z větví tak krásných
že dalo se

na jeden zátah
v pokoutních domech
na zápražích starých
chvil k nakouknutí
i venku v haldách
spát

zboží se na skladištích
zdálo někomu
o němž
nevím vůbec nic

to celé
se tak dalo
vzít na pozdější
přání
Autor radexk, 19.05.2009
Přečteno 226x
Tipy 6
Poslední tipující: floreciente, maliska, WAYWARD, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí