Stále žert si ze zevnějšku tropím...

Stále žert si ze zevnějšku tropím...

Anotace: ...

Stále žert si zevnějšku tropím,
chutě malin cítí ústa má.
Kousek nebe ždímám v ruce,kropím,
každou stopu les můj dobře zná.

Nač se trápit! Mysl v loňských mukách
mohu vidět přece z vzpozdálí.
Chtěl bych opět rozběhnout se v lukách,
které bosé nohy nepálí.

Při večerní mlze vzpomět na tu
páru,jež z tvých úst mně ovila.
Vytvořila nám cukrovou vatu,
která naše ústa slepila.

V polibcích jsme propili svůj smutek,
poslední ten večer vzal nám sil.
Srdce jádra,když zbaví se slupek,
odplaví i jich vysněný cíl.

Stále žert si sám ze sebe tropím,
hledám život v jahodech krvavých.
Cvíli topím se v trnitém křoví,
chvíli plavu ve výškách modravých..

a až padne kříž můj na mou desku,
pod níž popel kdos mi zahrabe,
možná potom naleznu svou stezku.
Možná vede z pekla do ráje.
Autor Zdenek, 19.05.2009
Přečteno 232x
Tipy 13
Poslední tipující: takova, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Emira, Kapka, Psavec, Mbonita, fab four, Házté
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a možná,jednou vrátíme se zpět,stejně hloupí poznávati svět

14.08.2009 21:40:00 | takova

krásná :-)

12.06.2009 20:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba

nikdy není tak špatně aby nebylo hůř :)

20.05.2009 06:22:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí