Na názvu nezáleží

Na názvu nezáleží

Anotace: Nedopsaná, nedodělaná, ale na dotažení už není síla.

Po těle studený pot,
horko i chlad.
Já chtěl při Tobě
navěky stát.

Však stojí tam jiný
a co já teď?
Hořím láskou a přitom
jsem zmrzlý jak led.

V hrudi mi něco buší, o život tepe,
a co to je to nevím sám.
Jak jít dál, když miluju jen Tebe?
Snad nechci se dožít dalších rán.

Z očí mi něco teče, houpe
se na řasách a padá na zem.
Já bych dal cokoliv, kdyby ten
konec před pár dny byl jenom sen.

A já se zítra probudil vedle Tebe
a už Tě nikdy neztratil.

11.-21.5.2009
Autor miroslaF, 21.05.2009
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, maliska, Kapka, destovecka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..mrzí ma to..ak je to tak..

21.05.2009 13:39:00 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí