Let it be

Let it be

Anotace: When I find myshelf in times of trouble, Mother Mary comes to me, speaking words of wizdom, let it be

Na potrhaném papíře,
od uhlí špinavém,
leží zbytek po víře v ulíčku smotaném

Slovo za slovem,
slabé, už jen vzpomíná,
stvořené Johnem Lennonem,
na to, jak byla písň nádherná

Slzy stékající po tvářích, šťastný smích
vášeň, kvůli které roztál sníh,
vzdušné polibky
a děkovné kytky,
dnes se mění v vzpomínky

Nech to být,
vždyť dnes jiná píseň může slávu mít,
a nemine ji času plíseň,
tak, Let it be
Autor chloe, 27.10.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

můj oblíbený song

24.08.2006 23:38:00 | Pe&Pa

jen bych chtěla říct, že tuhle básničku jsem napsala v 10 letch...

18.03.2006 18:22:00 | chloe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí