Vlk samotář

Vlk samotář

Anotace: Vlk samotář

Znamení vlka ve tváři vepsané má
Osud vlčí samoty na duši má
Je odsouzen
K věčnému strádání
A toulkách po lese
V samotě
A duší jenž vyje na měsíc

Ta duše má spoustu šrámu
Duše umučena spoustou chyb
Kterých lituje
Chyb které nenapraví
Chyb kterých lituje

Je to vlk samotář
Pohled do očí stačí
A život se projeví
Duše se otevře

Však nikdo se nedívá
Každý jen pomoc chce
A však pomoci sám
Se nikdy nedočká
Je to vlk samotář
Autor pyromanOV, 22.05.2009
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí