Převlečený anděl

Převlečený anděl

Anotace: jojo...prkna co znamenají svět..

Viděl jsem jednou škvírou ve dveřích
v divadle ještě než začlo se hrát
jak ďábel se obléká do křídel andělských
a mrtvému anděli začal se smát...

Sedím už v hledišti, strachy jsem bez sebe
že uvidím anděla s ďáblem v těle -
bude se modlit a vzhlížet až do nebe

Po frašce večer když skončila hra
zašel jsem tajně zas k oněm dveřím
anděl se vysvlékal - v něm cizí chlap
žádný ďábel..v divadle, lidi, už ničemu nevěřím..
Autor Chašmodský, 22.05.2009
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: AndyKo, Princezna.Smutněnka, Lenni, strašidýlko-střapatý, AppleK, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsané...k zamyšlení

24.05.2009 19:48:00 | strašidýlko-střapatý

Vidíš, vidíš... dneska je to všechno jen o lidech... :o)

22.05.2009 15:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí