Pesimistická

Pesimistická

Anotace: ...pro změnu

Odlož duši na věšák,
a lhostejnosti sešitý.
Štěstí prodá vetěšník,
život je tak složitý.

Pověš své JÁ za nohy,
stejně se pomalu dusí.
Nasaď zase parohy,
vždyť s davem jít se musí.

Zahoď city do kouta,
ty už nenosí se dnes.
Skopni sebe sama do bláta,
dnešní svět je děs.
Autor Striptérka, 22.05.2009
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí