PRÁSK

PRÁSK

Anotace: ....

Práskněte za sebou těmi dveřmi,
za všechno můžu já!
Za váš vztek a čas
… dívenky!
Za všechno můžu jen já!
Už znáte pravdu
aneb jsem jen lhář!
Dala bych si pivo jedno,
ale bohužel už nepiji,
bohužel či bohudík?
Zhasněte to světlo
… neutečete!
Ne neutečete! Opravdu ne!
Odcházíte? Chci spát
… jen a jen spát!
Tak už práskněte těmi dveřmi,
klidně tisíckrát!
Autor AppleK, 23.05.2009
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: klaki, Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí