znova sa priblížť

znova sa priblížť

Anotace: chcela? nechcela? chcela!

chcela by som ti napísať báseň,
plnú lásky,
plnú vyznáni..
ale ako?
keď našu lásku smútok živý....??

stojím za oknom
ty stojíš zas za tým svojím....

dívame sa....
a možno v tom dave ľudí
hľadáme aj svoje pohľady....

hlúpe okno....
chcela by som ho rozbiť,
rozbiť na tisíc kúskov,
utiecť za tebou..
a znova sa k tebe priblížiť
Autor 11prdelka, 23.05.2009
Přečteno 250x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, agent006, kouzelníček, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ty zatracené ztracené klíče kdyby našli. Pak společný koutek otevřít…

25.05.2009 11:24:00 | kouzelníček

krásná :)

len ... veď vieš ď,ť,ň,ľ

24.05.2009 16:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí