počkaj,stoj!

počkaj,stoj!

Anotace: prídeh či rozprávka? :D

nesiem srdce na popravu,
klopem zľahka na dvere
neistá....
na perách len jedna otázka....
čo sa teraz stane?
a za tým znova otáznik....

?

otváraš dvere....

ústa šeptajú sklamane

vravím:chýbaš mi....

ale ty mlčky obraciaš tvár
a privieraš dvere aj z mojím pohľadom

odchádzam bez slova....

posledný pohľad na dvere,
za ktorými ostal vysieť
moj kedysi šťastný úsmev

chvíľu kráčam
chvíľu prešľapujem..
do neznáma nevedno kam,
bez cieľa..

niekto kričí
počkaj,stoj....

počujem ten známy hlas a obraciam zrak....

si to ty,
naozaj ty....
berieš ma do náručia a ja plačem....
plačem šťastím,
objatím si ťa priviniem k sebe

a?
obaja odchádzame z davu ľudí....

dvere za nami sa pribuchli..
tie dvere za ktorými sa znova moj
úsmev usmieva
a ja zas zaspávam v tvojom náručí.
Autor 11prdelka, 23.05.2009
Přečteno 248x
Tipy 15
Poslední tipující: Marupiara, Holis, kouzelníček, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Tygropes, Psavec, Zambie, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkom sa mi podarilo prežiť to s tebou - aj s tým šťastím na konci.Tak nech vydrží...

06.06.2009 16:38:00 | Marupiara

To je samé otvírání a zavírání dveří, až je z toho průvan…:o)

02.06.2009 19:07:00 | kouzelníček

moc pěkné

02.06.2009 17:58:00 | Radek.oslov.Šafárik

báseň - super

Až budeš mať časa chuť, tak si na klávesnici najdi, uvedom a nacvič rozdiel medzi:
ľ, ĺ, l´ a l'

24.05.2009 16:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Hezky píšeš.

23.05.2009 21:19:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí