Temná..

Temná..

Anotace: ..

Došli mi sily, pristávam hmatom
na cieľ, kde nesvieti už ani atóm
v bezodnom vesmíre schovaná, tichá
hviezda je bezmenná, takmer nedýcha

o pomoc nevolá, ani sa nehne
jej zápas o bytie nik nepostrehne
ležím tam bezvládny, sám na jej tele
niekto si vie vybrať ciele - neciele

môj nový domov je nešťastná guľa
visím z nej zmrznutý v tvare cencúľa
anjel či netopier, spím dolu hlavou
našiel som lásku.. sme pár s hviezdou tmavou
Autor Petbab, 24.05.2009
Přečteno 245x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, Mbonita, sophia92, bejbyyyy, Psavec, 11prdelka, Simísek, Květka Š., NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...

24.05.2009 22:33:00 | malý lachtánek

Jo, líbí se mi.

24.05.2009 12:16:00 | Psavec

--pomoc--

24.05.2009 10:42:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí