Ohýnek

Ohýnek

Anotace: O zamilovaném ohýnku

Daleko od lidí
hoří si ohýnek malý.
Nikdo ho nevidí.
Také proč? Vždyť by se smáli.

Pro koho hřeje tu
a proč u země se skrývá?
S vidinou o květu
vstříc tmě, rušíc stvoření divá.

Nadějí poskočí
pro krásné obrysy v dáli.
Žár světla do očí
nejbližší rostlinky spálí.

Ohýnek zhrozí se,
Smrtí rozpláče se měsíc.
Oheň, žár, ne více.
Pára a kouř – smrt nikdy víc.
Autor Anio, 28.10.2005
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí