PodPaso-doble

PodPaso-doble

Anotace: nevim

Roky jako šlépěje ve skořápce závějí
Skryté jak zářezy na pažbě mušketýra
Neónové trikoty na bradavkách zavlají
Před chladným krbem kůže z netopýra

Modré oči, rudý nos, bílý brady mech
Každá kapka moří, ve tvém srdci šumí
V duši zatmění, po nesplněných snech
Myšlenka přes palubu záhlavím duní

Poslední tango ...

S mořskou paní dokola
V rytmu příboje kapela
Dvě šupiny převozníku
A jedna pro vzpomínku
Autor Mladý pán P., 25.05.2009
Přečteno 246x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, kikis, Markéta Hl., Psavec, ziriant, Mbonita, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hra s fantazií, kromě všeho..

14.07.2009 15:07:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí