Odejít..

Odejít..

Anotace: ...

Už to nezvládám,
je toho na mě moc.
Žádná nálada,
nestojim o pomoc.
Všichni kolem na mě jen, že to bude dobrý,
ale já jedinej vim že ne..už nikdy.
Bolesti hlavy,
hrozný stavy,
třepou se mi ruce,
už ani jedna část mýho těla
mě poslechnout nechce.
Snášim to těžce..
..
Tak proč sem ještě neodešel??
Autor tom.z, 26.05.2009
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...až budeš odcházet,nebude se ti chtít

26.05.2009 10:47:00 | WAYWARD

a proč bys měl odejít? Tak zní otázka tvá nebo by měla

26.05.2009 07:16:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí