úvaha

úvaha

Anotace: realita psaná ve vzteku..

Když chce žena trochu zájmu,citu,porozumění..
chce toho moc,protože kámen se v květinu nikdy nezmění.
Když muž vzhlíží se v cizích nahých ženách
musí vlastní pochopit že to nic neznamená.
Mužství si Tím naladí a dostane chuť
je jedno jak se cítíš povolná mu buď.
Co na tom že nejsi naladěná..
chlap je pánem tvorstva a ty jsi jeho děva.
Názor svůj v slzách polkni raději
jen tak budeš mít na smír naději.
Navíc se přitom netvař kysele
když smutek a vztek na Tebe přijde
pokud nejsi příjemná,vlídná a netváříš se vesele
je důvod hledat jinde..
Autor kávajezpět, 26.05.2009
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Sleepwalker, Kapka, WAYWARD, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

***

14.12.2009 23:13:00 | carodejka

U tebe o pocitu u něj o náladě.. Hmm.. asi chyba..

17.06.2009 22:21:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí