Mám..

Mám..

Anotace: .. sen

Máš pravdu, že váhaš ísť tam za mnou
Ty si pred, ja za Hviezdnou bránou
Star gate nás delí, vidíš niečo?
ja Teba nie, neviem, Ty vieš prečo?

ak by som vedel, kam vlastne patrím
postŕham donaha svoje handry
zatvorím oči a vystriem ruky
utekajúc bránou ozkomkrky

noc za nocou snívam o tom istom
nahotu skrývam v snov prítmí hmlistom
ráno som naspäť v reálnom svete
dokedy? kým zaspím.. (ďalej viete)
Autor Petbab, 26.05.2009
Přečteno 251x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fab four, NikitaNikaT., maliska, jedam, spare, bejbyyyy, Markéta Hl., Kapka, Kars, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem hloubkové dílko.

04.06.2009 14:20:00 | NikitaNikaT.

Krasne!st

27.05.2009 21:39:00 | spare

úžasne krásne zhmotnené krajiny snov

26.05.2009 19:55:00 | sophia92

Hezoučky jsi to napsala.

26.05.2009 15:36:00 | Psavec

pěkný sen...

26.05.2009 11:54:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí