Pro ty tvý oči...

Pro ty tvý oči...

Anotace: V tvých očích už jsem stejně dávno mrtvá, tak nač marnit dechem? Mh..

Nestačím chytat své slzy,
co padají mi ze zoufalství...
Všechno hezký zase,
ach, zase je v troskách...

Věřila jsem,
tvým očím...
Ale i oči,
mohou klamat...

A zradit,
tak jako slova...
Z tvých úst,
a víš tolik to bolí...

Dívat se na tebe,
a mít stažené hrdlo...
Usmívat se,
i když mi do smíchu není...

A sny se mi zbortili,
a svět kolem mě ztmavl...
Ptám se proč,
ale odpověď nenacházím...

A tak v koutě dnes sedím,
pláču..
Nemůžu si asi,
pomoci....
Autor whiolet, 26.05.2009
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, stmivani.na.lepsi.casy, al-pacino, Lota, WAYWARD, Kapka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I někdy něco zlé je k něčemu dobré. Tak vzhůru vpřed!

16.07.2009 21:27:00 | jehlaspichlas

zajímavé

09.06.2009 17:20:00 | Radek.oslov.Šafárik

Už to nebolí..svíce zhasla, jdu dál...tak jako vždy...

01.06.2009 12:28:00 | whiolet

bude lip... doufam. :)

29.05.2009 17:33:00 | stmivani.na.lepsi.casy

...co bolí to přebolí...

26.05.2009 22:50:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí