Černý brejle

Černý brejle

Anotace: ...

Černý brejle
jo, když seděj
nemusím čumět
na tu rychlost
kolem mě

Na ten vítr, co trhá
co trhá moje slabiny
Ten vítr lidí
který miluju
Když lítaj, jak zběsilý
mnou
a sami sebou
a tou láskou všude okolo
a tou nenávistí, co v nás řve
a ta malá-velká zklamání
to mě poser

Jo, copak černý brejle
Černý brejle mý bílý duše
Autor Judak, 26.05.2009
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: humus, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí