s tebou

s tebou

Anotace: lebo s tebou je..........? krásna hra..

dlaňami modeluješ plaché telo,
špičkou prsta prechádzaš sa po perách,
chcem niečo povedať,ale?
ty vravíš pssssssst..
a ja mlčím..
v očakávaní..
som len nemý divák čo sleduje..
a vníma..
dotyk tvojích detských ruk..
tvoj zvádzajuci pohľad ktorý ma k tebe volá..
vraví,poď..
a ja idem..
rada idem,
lebo s tebou je milovanie krajšie ako všetky raje záhrad..
krajšie ako samé nebo či čokoľvek iné..
Autor bejbyyyy, 27.05.2009
Přečteno 236x
Tipy 8
Poslední tipující: labutí.holka, Jana M., Psavec, Juraj Hrom, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

peknééé, ST

27.05.2009 16:08:00 | Juraj Hrom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí