je to už len na tebe

je to už len na tebe

Anotace: pochopíš?

dnes z boľavím srdcom budem hviezdam o láske spievať,
mesiacu svoj prídeh o nešťastnej story napíšem,
jazero pohľadom pozdravím,len z ľahka bude sa na mňa dívať,
že som navždy tvoja aj srdcom podpíšem..

a snáď už čoskoro anjeli v nebi strhnú mi kríž,
ten kríž čo nosím na sebe,
a v tebe láska snáď opeť nájdem tajnú skrýš..
či to pre mňa urobíš
a či moje slová pochopíš,
je už len na tebe..
Autor bejbyyyy, 27.05.2009
Přečteno 216x
Tipy 8
Poslední tipující: labutí.holka, fab four, Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posílám ST

27.05.2009 18:29:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí