Kdo se ptá víc ví

Kdo se ptá víc ví

Anotace: ...

„Kdo se ptá víc ví“
tvrdí staré přísloví,
však já se ptám, ale
jsme stále hloupý.

Místo Skrblíkových dolarů
otazníky v očích mám,
už mi prosím odpověz,
neb zbláznit se nehodlám.

Zbláznit se nehodlám, však
sem tam mám ty stavy,
kdy jak blázen skáču z postele
a křičím „jsem pták mami“.
Autor Holmy, 27.05.2009
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: bejbyyyy, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To asi jo... taky doma mám takové orly...... zvláštní zvukomalba...

27.05.2009 19:49:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí