VEJCE

VEJCE

Anotace: /Baseň jako fejeton,stalo se v ČR v těchto dnech/

Jestli je to k smíchu
nebo k pláči
v tehle předvolební křeči
první vejce letí
od těch našich dětí
další připravili ke zteči
saka jiný odstín mají
ale když se jich ptají?
nikdo neví ,neví proč?
je to zvláštní doba
nežene je asi zloba
uklidnění vášní
ale udělají to pro koryta
Brusel už je vítá
a tak vzhůru do voleb
už se těší,jak zas slaví
jak klasik praví:
na všechny se nedostane
je tam jen pár volných míst
rychlík z Prahy už tam staví
přisadí si do svých hnízd
lepší doba nastane
tam se jim nic nestane
a tak lidé zlatí
už se tam vidí
a jedno zlaté vajíčko
zvol nás malá Česká slepičko
/opičko/
příště daj si OPÁČKO
Autor Radek.oslov.Šafárik, 28.05.2009
Přečteno 293x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dota Slunská, Juraj Hrom, stravla, kikis, Lea Aura, Psavec, al-pacino, toužím.jít.dál, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

suprové ST

28.05.2009 19:10:00 | stravla

aktuální s nadhledem, oceněno:-)

28.05.2009 17:22:00 | kikis

Souhlasím, politické též nemusím, ale povedla se Ti :).

28.05.2009 10:42:00 | toužím.jít.dál

politické sice nemusím, ale výjimky dělám i já

28.05.2009 09:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí