Nemám...

Nemám...

Anotace: nemám nic, jen prázdné srdce.

Chybíš mi tak, že vážně nevím co dál.
Nemusím mít všechno, nemusím být král.
Ale nemám už ani sílu vymýšlet rýmy,
v noci jsou se mnou jenom mé splíny.

Nemám už ani sílu jíst ani spát.
Já Tě mám lásko nade vše rád.
Miluju jen Tebe a mučí mě bezmoc
vrať se mi prosím, já Tě chci, moc.

Neslyším zpěv ptáků a barvy nevnímám.
v srdci mám prázdno, jsem tu jen sám.
Jen na Tebe myslím, každičký okamžik.
Snad je Ti, lásko, beze mě, líp...

28.5.2009
Autor miroslaF, 28.05.2009
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, maliska, nejsembásník
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš celý život před sebou

24.08.2009 18:07:00 | hašlerka

ale noo..

28.05.2009 19:01:00 | maliska

hlavu vzhůru..a vzhůru dolů...

28.05.2009 15:51:00 | miroslaF

hlavu hore

28.05.2009 11:42:00 | maliska

nemáš srdce prázdné,
ONA tam stále vládne ...

28.05.2009 10:47:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí