Dvě básně o jedné partii dívčí tělesné schrány

Dvě básně o jedné partii dívčí tělesné schrány

Anotace: snad najdou pochopení

PRVNÍ

hruška v uchu
chutná
mazlavě
mazově
jsou v ní malé hrudky
kdyby ale měla čokoládovou příchuť
trhal bych hrušky z cizích stromů
jako v nějaké pohádce
jenže je to spíš náušnice
na uchu jinak velmi krásné dívky
kterou neuvěřitelně znetvořuje
do podoby obludného
kvádru

DRUHÁ

miluju tvou náušnici
jak se tak pošklebovačně
pohubuje na tvém uchu
bílém jako chléb
jako křída na tabuli

jsi krásná? jsi, ale
je odporné
vidět
ty úzkostlivé kruhy
jež opisuje tvá náušnice
pod tvým uchem
Autor ludmil, 28.05.2009
Přečteno 571x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, Unyle Pěl, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

druhá se mi líbí víc

28.05.2009 23:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí