Trio soprán bas alt

Trio soprán bas alt

Anotace: velmi volná kompozice z motivů poutníka, amélie a neurobeata a trochu lepitlapky...

narodil jsi se do světa
šmátraje kolem sebe
rukama stařen obrácených na
ruby
na pravou víru

přemýšlej o tom chvíli
zatím budu nepovšimnuta ležet

na zemi
a z mého bílého břicha
budou myši vyjídat vše užitečné
k životu upotřebitelné

a tvoje neurčitá postava
se bude neurčitě rozplývat v mlze
v níž uzřím neurčité slunce
oranžové
pomerančově sálající

půjdu s kytarou na zádech
na nádraží
pojedu vlakem
za oknem
bude krajina
za pět hodin
praha
velké město
v české republice největší

prázdnota mě napadla
zápolím s ním
nerovný souboj
vítězí
vítězím
vítězíme
žádný souboj
jsme přátelé

prázdnota mysli
vynahrazuje se plností těla

moji drazí přátelé a bratři!
dnes píši báseň velkou jako zeměkoule
Autor ludmil, 28.05.2009
Přečteno 329x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, Já Esther Ruth, prostějanek, al-pacino, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Noc17, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zeměkoule.... ano.

31.05.2009 12:36:00 | Já Esther Ruth

setkat se někdy v Praze,
by bylo fajn,
ale tenhe víkend
v té stověžaté vesničce nebudu :-)

29.05.2009 16:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí