Přání jako dřív...

Přání jako dřív...

Anotace: jen dřív jsem ho měl komu poslat, takhle svá přání můžu foukat do větru. Třeba k Tobě najde cestu a doletí

Přeji Ti krásné ráno, lásko,
Chybíš mi každou vteřinu.
Být tak teď s Tebou, vklouzl
bych k Tobě pod peřinu
a pomiloval Tě něžně,
tak jako poprvé či naposled.
Přeji Ti krásný víkend lásko.
Chtěl bych zas na svém rtu cítit Tvůj ret.

29.5.2009
Autor miroslaF, 29.05.2009
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, maliska, Lea Aura, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí