světlo v ráji

světlo v ráji

Anotace: ....a jak dál...jen takové slovní pinkání..lehounké...

Sběratel mušlí a vzpomínek,
snaží se,tápe
a stále má prázdné ruce..a ještě prázdnější mysl...

Hledání všeho náhle ztratilo smysl,
zírá na nekonečný oceán,
vlnám se snaží naslouchat
a říká si,jak dál..

Pak zakopl o mušli,
co mu duši prosvětlí
z mušlí korále
světlo-cesta do ráje...
Autor saralara, 30.05.2009
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, WAYWARD, Květka Š., hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí