Jednou snad...

Jednou snad...

Anotace: ...

Na věčně dovádivé vlnky,
co beze stopy výčitek
jediným malým přílivem
vymažou-to žes kdy byl,žes to moře-snad i pochopil..
Shovívavě dohlíží slunce-a možná se i pousměje...
Nad lidskou pomíjivostí,malicherností...a pýchou..

Nad vírou,že jednou snad,
otisk tvých nohou
bude v zemi pevně stát
a vlny se budou marně namáhat
vzdají to a dál...v nekončícím čase
si spolu budou hrát..
S měsícem příliv a tak stále dál..
Autor saralara, 30.05.2009
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Květka Š., hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí