Otec

Otec

Anotace: ...

Zplodil mne a miloval
přál si mne a sliboval
lásku mně i rodině
v každé zlé i dobré hodině

krásné dětství měla jsem
pravda,choval mě a pečoval
jesti zdravá a šťastná jsem
motlitbu nade mnou říkával

a najednou...??

zavřela oči a zamžourala
slza z oka jí skanula
jen smutek a díra zůstaly po otci
jeho srdce je sice plno radosti
ale jinde..u jiné rodin
opustil nás během hodiny.

....ale přece ho mám pořát ráda..né jako otce,ale...přece jen :-)
Autor Angi_Angi, 30.05.2009
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Promiň, ale je to fakt sračka. Nic jiného nemůžu říct.

30.05.2009 21:21:00 | Bard Jack

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí